Miekert Vlindert

Amsterdamse model, portret en reportage fotograaf

Dit ben ik! Miekert, geboren in 1975 en ik woon in een schattig huisje in Amsterdam Noord. Ik heb echt van alles gedaan in mijn leven qua studie en werk (ga ik niet allemaal vertellen, boring) en sinds mei 2014 ben ik officieel fotograaf!

Yeah! :) Na mijn studie ging het ineens heel hard met fotografie. Elke dag word ik blij van dit werk; met mijn camera in de hand voel ik me helemaal in mijn element en straal ik als een lentezonnetje.

Sommige mensen houden van poseren maar niet iedereen voelt zich hierbij op zijn gemak. Mijn doel is om een relaxed sfeertje te creëren; naar mijn idee is de sfeer bepalend voor een mooi eindresultaat.

Misschien ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werk? Dan zou je naar het kopje “portfolio” kunnen kijken (dat zou ik leuk vinden). Hier vind je een selectie van mijn werk.

Klik hier voor  portfolio

Vergeet me niet op te zoeken via jouw favoriete sociaal media (hint: ik zit graag op instagram)


Service

Portretfotografie/reportage doe ik het liefst.

Trouwerijen, familie evenementen, baby's, kinderen, modellen, dieren.....als het ogen heeft schiet ik het (met een camera natuurlijk).

Wanneer mij stijl jou ook ligt! dan kunnen we gezellig samenwerken met mooie foto’s als uiteindelijke beloning.

Wat de kosten betreft....er zijn genoeg opties. 

Mail me en we komen daar wel uit. 

Ik kijk er naar uit om samen met jou een moment van je leven vast te leggen.

Untitled photo

Blij met mijn werk

Untitled photo

Mijn Naam is Richard Ik had als fotografie, nou eigenlijk is dat het nog steeds. Alleen heb ik geen studio en pro. Camera meer. Dat komt omdat ik in 2008 een heel naar ongeluk heb gehad waarbij ik mijn been verloor. En fotograferen zo als ik wilden ging niet meer. Dus heb ik alles verkocht, maar de fotografie bleef mijn altijd boeien. En zo bezocht ik de facebook pagina van Miekertvlindert. En vond haar werk erg stoer en mooi en gewaagt. Een dame die buiten de lijntjes durfde te kleuren, dat vind ik te gek Dus besloot ik haar een berichtje te sturen of ze een fotoshoot wilden maken van mij. En zonder twijfel was het antwoord “ja” Gaaf maar als je vak achter een camera heb gestaan is het toch wel even anders om er voor te gaan staan. Maar het was super gaaf en we hebben enorm gelachen. Binnen een aantal min was het als of we elkaar al jaren kende. Miekert bedankt voor de prachtige foto’s en ik hoop dat we snel weer eens afspreken voor een leuke shoot. Richard Kusters

Untitled photo

Ik vond met Miekert werken een hele leuke ervaring,

ze stelt je goed op je gemak. aanrader!

groetjes suus

Untitled photo

Professioneel, gezellig en goed overleg qua hoe wij zelf de shoot in wouden delen. je liet ons zelf onze gang gaan in onze gekkigheid. kwaliteit van de foto's zijn zeer goed, de ideen die wij hadden waren mooi uitgewerkt en de foto's kwamen snel binnen! kortom je bent gwn geweldig 


Groetjes 

Maggot en Wesley

Untitled photo

De shoot vonden wij erg ontspannen, zelfs ons "eenkennige" 3 maanden oude dochtertje voelde zich compleet op haar gemak en vanzelf kwam het ene lachje na het andere. Mieke was erg vriendelijk en creëerde een gezellige sfeer tijdens de shoot. En dat is af te zien aan de foto's! Wij zijn meer dan tevreden!


Alissa, Joyce en John

Untitled photo

Gezellig goede sfeer het is meer dan alleen poseren en foto's maken Enzo. Ik vind met jou een fotoshoot hebben veel leuker als met andere fotografen omdat de sfeer veel relaxter is er is geen druk ofzo van okay nu moet je het goed doen.


Greetzz Demi

Untitled photo

Ik vond het heel leuk je stelde mij om mijn gemak en ik vind dat je heel natuurlijk doet. Zonder te veel poespas! Ik heb echt een super dag gehad met je.


liefs Phebe

Untitled photo

Wij vonden de hummeltjes shoot hij Mieke vooral gezellig en het resultaat heel natuurlijk. Geen gemaakte poses, maar gewoon zoals het is. Lukt het even niet, dan weet Mieke er wel een grappige draai aan te geven. De kinderen waren zichzelf en hadden er lol in. Zo hoort het ook te gaan

Wij komen zèker nog eens terug.


grt Scott, Kate, Rachel en Arnold

Untitled photo

Het shooten met Miekert was super. Ze inspireerde mij heel erg qua poses aan te nemen. Heb veel van haar geleerd, echt een aanrader! En de foto's waren supermooi!

 Groetjes Esther

Untitled photo

We vonden het heel prettig en gezellig en voor Denzel voelde het gelijk vertrouwd.

Denzel & Stephanie

Untitled photo

Op ons 25-jarig huwelijksfeest waren wij erg blij dat Miekert voor ons een fotoreportage wilde maken. In ons voor gesprekje hebben wij onze wensen duidelijk kunnen maken en zelf is Miekert ook van te voren op de feestlocatie wezen kijken en heeft daar leuke ideeën opgedaan die wij later in de reportage terug hebben gezien. Tijdens ons feest was Miekert nauwelijks merkbaar aanwezig en heeft daardoor niet alleen de stereotiepe foto's gemaakt maar ook heel veel spontane momenten op de gevoelige plaat kunnen vastleggen. Met het eindresultaat waren wij dan ook zeer blij verrast.... heel veel dingen die we zelf over het hoofd hadden gezien zagen we terug in de mooie reportage waarvan een gedeelte voorzien was van zeer toepasselijke muziek. Ook waren er veel foto's speciaal bewerkt en met veel effecten wat het eindresultaat nog aparter maakte.Hierdoor kunnen wij nog vaak terug kijken op een voor ons onvergetelijk feest met heel veel dank aan Mieke!!!

Irene en Philip

Untitled photo

Bij een fotoshoot met Miekert kun je je fantasie de vrije loop laten.. Wil je Creepy, Sexy, Sporty, Classy het kan allemaal, beter nog: Alle foto’s worden prachtig. Door de foto’s te bewerken met geavanceerde photoshop programma’s haalt zij het beste uit de foto’s naar boven zonder dat je er “nep” uitziet. Verder weet Miekert je goed te begeleiden in de verschillende poses en looks. Een ontzettende leuke ervaring die wordt vastgelegd op film! Ik ga binnenkort weer.

Liza

Powered by SmugMug Owner Log In